Uutiset

Vaasa Wind Exchangen näytteilleasettajapaikat täyttyivät

15.3.2011
-

Tiedote 15.3.2011

Tiedote 15.3.2011

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK ja Teknologiakeskus Oy Merinova Ab kokoavat tiistaina 22.3. Vaasaan Suomen sekä lähialueiden tärkeimmät tuulivoima-alan toimijat. Vaasa Wind Exchangessa tuulivoimavalmistajat ja -kehittäjät sekä tuulivoiman rakentamista säätelevät viranomaiset pääsevät keskustelemaan yhdessä tuulivoiman kehittämismahdollisuuksista.

- Olemme mykkinä onnesta, että näytteilleasettajapaikkojen kysyntä oli niin rajua, iloitsee VASEKin markkinointipäällikkö Riitta Björkenheim, joka vastaa Vaasa Wind Exchangen viestinnästä ja markkinoinnista. - Kaikki paikat ovat jo varattuja, ja vasta nyt ilmoittautuvat joudumme ottamaan jonoon siltä varalta, että tulee peruutuksia.

- Ilmoittautuneista näytteilleasettajista noin neljännes on uusia kansainvälisiä toimijoita, jotka eivät aiemmin ole toimineet Suomessa, ja lisäksi viidellä ilmoittautuneella yrityksellä on kansainvälinen omistuspohja, lisää tapahtumavastaava Raine Vasanoja. - Tapahtumasta on siis tulossa aidosti monipuolinen, kansainvälinen ja kiinnostava, aivan kuten suunnittelimmekin.

- Monipuolinen ja kansainvälinen osallistujakaarti tuo Vaasan seudun toimijoille paljon uutta tietoa tuulivoimasta. Lisäksi uudella konseptilla järjestettävä tapahtuma on järjestäville organisaatioille mahtava oppimisprosessi. Uskallamme varovasti jo nyt toivoa, että tapahtumasta saamiamme kokemuksia voidaan käyttää hyväksi jatkossa vastaavanlaista tapahtumaa järjestettäessä, Vasanoja jatkaa.

- Saamme tässä myös hienon mahdollisuuden esitellä vierailijoille ja näytteilleasettajille Vaasan seudun energia-alan keskittymää eli EnergyVaasaa, iloitsee Robert Olander, EnergyVaasan markkinointijohtaja Merinovasta.

Vaasa Wind Exchange ei ole seminaari tai varsinainen messutapahtuma, vaan yhteistyöhön tähtäävä kortinvaihtopäivä, jonka aikana tuulivoima-alan erilaiset toimijat voivat solmia uusia kontakteja ja vahvistaa olemassa olevia.

- Radisson Blu Royal Hotel kokouspalveluineen antaa hyvät puitteet tilaisuuden järjestämiseen, Björkenheim kertoo. - Osallistuvilla yrityksillä tai organisaatioilla on myös mahdollisuus varata kokoushuoneita kahdenkeskisiä neuvotteluja varten. Lisäksi pystytämme Speakers Cornerin, jossa sana on vapaa. Monet ilmoittautuneet ovatkin jo luvanneet "tarttua mikkiin" ja kertoa yritystoiminnastaan.

- Kenties joku yritys tai organisaatio julkistaa puheenvuoronsa aikana jonkun jymyuutisen, aprikoi Vasanoja.

VASEK ja Merinova järjestävät Vaasa Wind Exchange -tapahtuman yhteistyössä Yrkeshögskolan Novian kanssa. Muita yhteistyökumppaneita ovat Pohjanmaan liitto, Pohjanmaan kauppakamari ja Vaasa Energy Institute.

Lisätietoja:
Raine Vasanoja
raine.vasanoja@vasek.fi tai 044 33 22 159.

www.vasek.fi
www.energyvaasa.fi