Uutiset

Näytteilleasettajapaikat täyttymässä

24.2.2011
-

Vaasa Wind Exchangeen on enää noin kuukausi ja tapahtumajärjestelyt ovat edenneet aivan suunnitelmien mukaan. - Tapahtuman 50 näytteilleasettajapaikasta jo lähes 30 on varattu, joten nyt viimeistään kannattaa varata oma paikka, kehottaa VASEKin yritysneuvoja Raine Vasanoja, joka johtaa tapahtuman järjestelytiimiä.

Vaasa Wind Exchangeen on enää noin kuukausi ja tapahtumajärjestelyt ovat edenneet aivan suunnitelmien mukaan. - Tapahtuman 50 näytteilleasettajapaikasta jo lähes 30 on varattu, joten nyt viimeistään kannattaa varata oma paikka, kehottaa VASEKin yritysneuvoja Raine Vasanoja, joka johtaa tapahtuman järjestelytiimiä. - Hieman jännitämme, joudummeko loppujen lopuksi "myymään ei-oota", sillä kiinnostus tapahtumaa kohtaan on ollut todella suurta.

- Sekä tuulivoimatoimijat, valmistajat että viranomaistahot ovat varanneet näytteilleasettajapaikkoja tai kyselleet tapahtumasta. Olemme erittäin iloisia, että tapahtumasta tulee juuri suunnitellun kaltainen eli monipuolinen match making -tapahtuma, jossa kehittämiseen, koulutukseen, valmistamiseen tai lupien myöntämiseen osalliset eri tahot voivat tavata uusia keskustelukumppaneita, vaihtaa ajatuksia ja yhteystietoja sekä mahdollisesti löytää yhteistyömahdollisuuksia, Vasanoja iloitsee.

- Olemme jo tässä järjestelytöiden aikana solmineet monia uusia yhteistyökumppanuuksia, esimerkiksi Saksan ulkomaankauppakamari on esillä Vaasa Wind Exchangessa sekä tarjoaa tapahtumalle näkyvyyttä monikielisessä B2B Renewable Energies -verkkofoorumissa, kertoo EnergyVaasan markkinointijohtaja Robert Olander Merinovasta. Portaali (www.renewablesb2b.com) yhdistää ensimmäisenä maailmassa kaikki uusiutuvan energian muodot ja energiatehokkuuden yhteen maailmanlaajuiseen yritysportaaliin.

Rekisteröidy näytteilleasettajaksi tai vierailijaksi

Lisätietoja:
Raine Vasanoja
+358 44 332 2159