Nyheter

Utställarplatserna snart fullbokade

24.2.2011
-

Det är endast en månad kvar till Vaasa Wind Exchange, och tillställningens arrangemang har framskridit precis enligt planerna. - Nästan 30 utställarplatser är redan bokade, och allt som allt finns det bara 50 platser, så nu är det hög tid att reservera sin plats, utmanar VASEKs företagsrådgivare Raine Vasanoja, som...

Det är endast en månad kvar till Vaasa Wind Exchange, och tillställningens arrangemang har framskridit precis enligt planerna. - Nästan 30 utställarplatser är redan bokade, och allt som allt finns det bara 50 platser, så nu är det hög tid att reservera sin plats, utmanar VASEKs företagsrådgivare Raine Vasanoja, som leder arrangörteamet. - Vi är lite nervösa om att bli tvungna att säga till de sista intresserade att vi har sålt ut platserna, eftersom intresset har varit väldigt stort.

- Såväl vindkraftsaktörer, tillverkare som myndigheter har bokat utställarplatser eller skickat förfrågan om tillställningen. Vi är väldigt glada över att Vaasa Wind Exchange kommer att se ut precis som vi har planerat, det vill säga en mångsidig match making-tillställning, där alla aktörer inom utveckling, utbildning, tillverkning eller beviljande av tillstånd kan träffa nya samtalsparter, byta idéer och kontaktuppgifter samt möjligen hitta nya samarbetsmöjligheter, gläder Vasanoja sig.

- Vi har redan i det här skedet knutit flera nya kontakter med olika samarbetsparter, till exempel Deutsche Auslandshandelskammern är med i Vaasa Wind Exchange och erbjuder oss synlighet i det flerspråkiga nätforumet B2B Renewable Energies, berättar Robert Olander, EnergyVaasas marknadsföringsdirektör från Merinova. Portalen (www.renewablesb2b.com) är den första i världen som kombinerar alla former av förnybara energier och energieffektivitet till en världsomfattande företagsportal.

Registrera dig som utställare eller som besökare

Närmare uppgifter:
Raine Vasanoja
+358 44 332 2159