Nyheter

Temat på Alihankinta-underlevantörsmässan är partnernätverk

22.8.2017
-

EnergyVaasa deltar åter igen i den internationella Alihankinta-mässan inom industri, som ordnas i Tammerfors 26. - 28.9. Som vanligt koordineras sammontern (nr E402) av Expo Österbotten.

– företagen från Vasa åker också i år tillsammans till årets mässa

EnergyVaasa deltar åter igen i den internationella Alihankinta-mässan inom industri, som ordnas i Tammerfors 26. - 28.9. Som vanligt koordineras sammontern (nr E402) av Expo Österbotten och förutom VASEK och EnergyVaasa deltar även åtta företag och organisationer inom EnergyVaasa: 3DBlomberg, Botnia Bolt, Citec, Mapromec, Nortech Metal, Palmet, Robotion och Valaja.

EnergyVaasas Communication & Brand Manager Hanna Alavillamo kommer naturligtvis att vara med på sammontern för att marknadsföra EnergyVaasa-klustret och göra reklam för nästa års EnergyWeek, som hålls i Vasa 19. – 23.3.2018.

Temat på årets Alihankinta-mässa är partnernätverk. ”Partnernätverket är livsviktigt för en underleverantör. Partnerskapet är den viktigaste nyckeln till framgång – vi klarar oss inte ensamma i dagens värld” konstateras det på mässans hemsidor.

Enligt Alavillamo är det väldigt passande med just partnerskap som tema:

– Partnerskap är en integrerad del av EnergyVaasa och en av de faktorer som gör detta kluster unikt. Samarbetet sker naturligt både mellan organisationer och bland företag, offentliga parter och även skolor. Sammontern är en stor möjlighet för oss att presentera företagens egen know-how samt en tydlig samverkan mellan aktörerna. Att delta i sammontern ger företagen också betydligt mer synlighet jämfört med en egen, mindre monter.

Alla mässans utställningsutrymmen är redan slutsålda. Totalt 20 000 personer från industrin förväntas besöka mässan.

www.alihankinta.fi (sidorna på finska och engelska).

 

[contact_member,name=Hanna Alavillamo,id=35,details=Name]