Uutiset

Alihankintamessujen teemana kumppanuusverkosto – vaasalaisyritykset lähtevät messuille taas kimpassa

22.8.2017
-

EnergyVaasa on jälleen mukana Tampereella 26.–28.9. järjestettävillä kansainvälisillä teollisuuden Alihankinta-messuilla. Tuttuun tapaan Pohjanmaan Expo koordinoi yhteisosaston.

EnergyVaasa on jälleen mukana Tampereella 26.–28.9. järjestettävillä kansainvälisillä teollisuuden Alihankinta-messuilla. Tuttuun tapaan Pohjanmaan Expo koordinoi yhteisosaston (nro E402) ja mukana on tänä vuonna VASEKin ja EnergyVaasan lisäksi kahdeksan EnergyVaasan yritystä ja organisaatiota: 3DBlomberg, Botnia Bolt, Citec, Mapromec, Nortech Metal, Palmet, Robotion ja Valaja.

EnergyVaasan Communication & Brand Manager Hanna Alavillamo on luonnollisesti mukana EnergyVaasan yhteisosastolla markkinoimassa EnergyVaasa -klusteria sekä ensi vuoden EnergyWeekiä, joka pidetään Vaasassa 19.–23.3.2018.

Tänä vuonna Alihankintamessujen teemana on kumppanuusverkosto. ”Alihankkijalle kumppaniverkosto on elämisen ehto. Kumppanuus on tärkein menestyksen avain – yksin emme pärjää tässä maailmassa.” todetaan messujen kotisivuilla.

Alavillamon mukaan onkin osuvaa, että teemana on juuri kumppanuus:

– Kumppanuus on erottamaton osa EnergyVaasaa ja yksi niistä tekijöistä, jotka tekevät tästä klusterista ainutlaatuisen. Yhteistyötä tehdään seudulla luontevasti niin organisaatioiden välillä kuin yritysten, julkisten tahojen ja koulutuslaitostenkin kesken. Tällainen yhteisosasto on meille hieno mahdollisuus esitellä yritysten omaa osaamista ja samalla tätä saumatonta yhteistyötä toimijoiden kesken. Yhteisosaston avulla mukana olevat yritykset saavat myös huomattavasti enemmän näkyvyyttä kuin, jos olisivat mukana omalla pienemmällä osastollaan.

Alihankintamessujen näytteilleasettajapaikat on jo myyty loppuun. Messuille odotetaan 20 000 teollisuuden ammattilaista.

www.alihankinta.fi

 

[contact_member,name=Hanna Alavillamo,id=35,details=Name]