Nyheter

Studio Elin Nyman hjälper dig att definiera ditt varumärke

Elin Nyman grundade sitt företag inom grafisk design år 2013 och blev fem år senare företagare på heltid. Hösten 2024 anslöt sig Studio Elin Nyman till Nyföretagscentrum Startias sakkunnignätverk och är nu med och stärker nätverket inom grafisk design.

ENyman Webbstorlek 20 06 24 PicMi 9

 

Studio Elin Nyman jobbar främst med branding och grafisk design.

– Vi jobbar med allt som rör företagets varumärkesarbete: visuell identitetsdesign, logotyper, marknadsföringsmaterial, layout av trycksaker, webbsidor – hos oss får du hela paketet, räknar Nyman upp.

Bygg ditt varumärke, annars gör dina kunder det åt dig

Det är viktigt för företaget att skapa en enhetlig och konsekvent ton i sin kommunikation, så att kunden känner igen avsändaren i alla dess kanaler.

– En snygg logotyp räcker inte. Hela företagets kommunikation måste spegla dess värderingar, eftersom dagens kunder är mycket medvetna om sina egna värderingar och baserar sina val på dem, betonar Nyman och fortsätter:

– Många företagare funderar säkert på hur mycket de har råd att satsa på sitt varumärke, men man kan också tänka så här: har du råd att inte bygga ditt varumärke? Kunderna kommer att skapa en bild av dig oavsett, så det bästa du kan göra är att själv påverka den genom att branda dig själv.

Elin Nyman 2
Elin Nyman är själv också småföretagare. Bild: Marie Lillhannus/PicMi

Första konsultationsbesöket hos sakkunnigpartners är gratis

Startias direktör Tommi Virkama välkomnar Studio Elin Nyman till Startias nätverk av sakkunnigpartners.

– Det är bra att vi har experter inom visuell kommunikation i vårt nätverk, så att vi vid behov kan hänvisa företagare till dem, säger Virkama.

Det första konsultationsbesöket hos Startias sakkunnigpartners är alltid gratis för Startias kunder.

– Speciellt de små företagens utgångspunkter är bekanta för mig, eftersom jag själv är ensamföretagare. Det lönar sig att ta kontakt, så ser vi tillsammans vilken lösning som passar just ditt företag! uppmanar Nyman.

 

Taggar: