Uutiset

Studio Elin Nyman auttaa kirkastamaan brändisi

Elin Nyman perusti graafisen alan yrityksensä vuonna 2013, ja ryhtyi viisi vuotta myöhemmin päätoimiseksi yrittäjäksi. Syksyllä 2024 Studio Elin Nyman liittyi Uusyrityskeskus Startian asiantuntijaverkostoon ja on näin mukana vahvistamassa verkostoa graafisen suunnittelun saralla.

ENyman Webbstorlek 20 06 24 PicMi 9

 

Studio Elin Nymanin pääosaamista ovat erityisesti brändäys ja graafinen suunnittelu

– Teemme kaikkea yrityksen tuotemerkin rakentamiseen liittyvää: visuaalisen ilmeen suunnittelu, logot, markkinointimateriaalit, painotuotteiden taitto, nettisivut – meiltä saat koko paketin, Nyman luettelee.

Brändää itsesi, tai asiakkaasi tekevät sen puolestasi

Yrityksen on tärkeää luoda omaan viestintäänsä yhtenäinen ja johdonmukainen sävy, niin että asiakas tunnistaa lähettäjän kaikissa sen käyttämissä kanavissa.

– Pelkkä siisti logo ei riitä. Yrityksen koko viestinnän tulee peilata sen arvoja, sillä nykyasiakkaat ovat hyvin tietoisia omista arvoistaan ja tekevät valintoja niiden mukaisesti, Nyman painottaa, ja jatkaa:

– Monet yrittäjät varmasti pohtivat, paljonko omaan brändiin on varaa satsata, mutta asiaa voi myös miettiä näin: onko sinulla varaa olla brändäämättä yritystäsi? Asiakkaat muodostavat sinusta mielikuvan joka tapauksessa, joten parhaiten voit vaikuttaa siihen brändäämällä itse itsesi.

Elin Nyman 2
Elin Nyman on itsekin pienyrittäjä. Kuva: Marie Lillhannus/PicMi

Ensimmäinen konsultaatiokäynti asiantuntikumppanilla maksutta

Startian johtaja Tommi Virkama toivottaa Studio Elin Nymanin tervetulleeksi Startian asiantuntijaverkostoon.

– On hyvä, että verkostossamme on visuaalisen viestinnän osaajia, niin että voimme tarvittaessa ohjata yrittäjiä heidän puheilleen, Virkama sanoo.

Ensimmäinen konsultaatiokäynti Startian asiantuntijakumppaneilla on Startian asiakkaille aina ilmainen.

– Erityisesti pienten yritysten lähtökohdat ovat minulle tutut, olenhan itsekin yksinyrittäjä. Kannattaa olla yhteydessä, niin katsotaan yhdessä, minkälainen ratkaisu olisi juuri sinun yrityksellesi sopiva! Nyman kehottaa.

 

Tagit: