Nyheter

Pop-Up Österbotten succé enligt flera mått

15.6.2015
-

PoP-Up Österbotten var en succé enligt flera mått: stort antal besökare, kringevenemangen lockade för oss viltiga deltagare, solen sken och företagarnas affärer gick rätt så bra.

WP 20150611 001Ja, Österbotten intog Helsingfors. PoP-Up Österbotten var en succé enligt flera mått: stort antal besökare, kringevenemangen lockade för oss viltiga deltagare, solen sken och företagarnas affärer gick rätt så bra. Tack för de lyckade arrangemangen hör till Österbottens förbund och Expo Österbotten Ab.

Allra enklast kan du uppleva stämningen på Senatstorget med hjälp av följande sociala mediekanaler:
Instagram
Facebook

VASEK byggde upp tre kringevenemang genom samarbete

20150612 082057

Morgonkaffe med Pohjalainen ordnades tillsammans med Österbottens handelskammare och tidningen Pohjalainen. Evenemanget lockade ett hundratals personer för att höra på de kända paneldeltagarna diskutera tillväxten i Österbotten.

Även Cleantech Thursday ordnat av EnergyVaasa och Cleantech Finland samlade ungefär hundra gäster. Visitkort byttes och diskussionen var livlig. På tapeten i de fria diskussionerna var bl.a. regeringsförhandlingarnas effekt på vindkraften och Finlands rykte ut i världen.

20150611 143826

Programmet Fast Track Energy Kasvupolku för företag i energibranschen gick av stapeln i Helsingfors. Startevenemanget samlade en stark grupp partners för diskussion om energibranschens tillväxt. Bakom Fast Track Energy står av Vasaregionens aktörer bl.a. VASEK, Österbottens handelskammare och VAMK. Ansökningstiden för tillväxtprogrammet går ut 25.6 och programmet startas i höst. Läs mera här.

 

[contact_member,name=Suvi Markko,id=9,details=Name-Designation-Phone-MobilePhone-Email-MemberPhoto]