Uutiset

Pop-Up Pohjanmaa oli menestys monella mittarilla

15.6.2015
-

Pop-Up Pohjanmaa oli menestys monella mittarilla: kävijöitä riitti, oheistapahtumat houkuttelivat meille tärkeitä osallistujia, aurinko paistoi ja yrittäjien kauppa kävi varsin mukavasti.

WP 20150611 001Kyllä, Pohjanmaa valloitti Helsingin. Pop-Up Pohjanmaa oli menestys monella mittarilla: kävijöitä riitti, oheistapahtumat houkuttelivat meille tärkeitä osallistujia, aurinko paistoi ja yrittäjien kauppa kävi varsin mukavasti. Kiitos onnistuneista järjestelyistä kuuluu Pohjanmaan liitolle ja Pohjanmaan Expo Oy:lle.

Tunnelmaan voi parhaiten virittäytyä sosiaalisen median kautta seuraavissa kanavissa:
Instagram
Facebook

VASEK rakensi yhteistyön kautta kolme oheistapahtumaa

 20150612 082057

Aamukahvit Pohjalaiseen tyyliin järjestettiin yhdessä Pohjanmaan kauppakamarin ja sanomalehti Pohjalaisen kanssa. Tilaisuus houkutteli satapäisen yleisön kuulemaan nimekkäiden panelistien sanailua Pohjanmaan kasvusta. Lue lisää tilaisuudesta lauantain (13.6.) Pohjalaisesta.

Cleantech Thursday toi niin ikään noin sata henkilöä EnergyVaasan ja Cleantech Finlandin vieraiksi. Käyntikortit vaihtoivat omistajaa ja keskustelu oli vilkasta. Vapaamuotoisissa keskusteluissa tapetilla olivat mm. hallitusneuvotteluiden vaikutukset tuulivoimaan ja Suomen maine maailmalla.

20150611 143826

Fast Track Energy -kasvuohjelma energia-alan yrityksille käynnistyi Helsingissä ja kokosi vahvan kumppanijoukon keskustelemaan kasvusta energia-alalla. Vaasan seudun toimijoista Fast Track Energyn takana ovat mm. VASEK, Pohjanmaan kauppakamari ja VAMK. Hakuaika kasvuohjelmaan päättyy 25.6. ja ohjelma käynnistyy syksyllä. Lue lisää täältä.

 

[contact_member,name=Suvi Markko,id=9,details=Name-Designation-Phone-MobilePhone-Email-MemberPhoto]