Nyheter

Affärsverksamhetsmöjligheter samt riskhantering i Estland

7.1.2011
-

VASEK och Vaasan yrittäjät ordnar 27.1.2011 ett kvällsevenemang med temat affärsverksamhetsmöjligheter samt riskhantering i Estland.

VASEK och Vaasan yrittäjät ordnar 27.1.2011 ett kvällsevenemang med temat affärsverksamhetsmöjligheter samt riskhantering i Estland.

- Idén till kvällsevenemanget kom på företagarföreningens styrelsemöte, där vi diskuterade att regionens företag har mycket handel med Estland. Estland är i allt högre grad del av de Nordiska länderna, berättar VASEKs företagsrådgivare Raine Vasanoja som även är styrelsemedlem i Vaasan yrittäjät.

- Styrelsemedlem Kenneth Kronman har genom sitt företag OK Perintä Oy erfarenhet av affärsverksamhet i Estlad och det var så vi fick idén att presentera olika företagscase, fortsätter Vasanoja. - Vi har också bjudit in en representant från Enterprise Estonia och naturligtvis också Estlands nya honorärkonsul i Österbotten, Pekka Haapanen.

Enligt Vasanoja har alla nytta av evenemanget, såväl de som redan har affärsverksamhet på andra sidan Finska viken som de som först planerar affärer i Estland. - Under kvällen kan man få viktiga tips angående olika affärsverksamhetsmöjligheter i Estland, konstaterar Vasanoja. - Att göra affärer i Estland avviker inte från dito i exempelvis Sverige, så varför inte ta tillfället i akt?

Kvällsevenemanget ordnas 27.1.2011 kl. 18.00-20.30 på Vasa universitet, auditorium Nissi (Universitetsstranden 7).

Anmälningsblankett

Närmare uppgifter:
Raine Vasanoja
044 332 21 59