Uutiset

Liiketoimintamahdollisuudet sekä riskinhallinta Viron kaupassa

7.1.2011
-

VASEK ja Vaasan yrittäjät järjestävät 27.1.2011 iltatilaisuuden, jossa teemana on liiketoimintamahdollisuudet sekä riskinhallinta Viron kaupassa.

VASEK ja Vaasan yrittäjät järjestävät 27.1.2011 iltatilaisuuden, jossa teemana on liiketoimintamahdollisuudet sekä riskinhallinta Viron kaupassa.

- Aloite iltatilaisuuden järjestämiseksi lähti yrittäjäjärjestön hallituksen kokouksessa, jossa keskusteluissa tuli ilmi, että seudun yritykset tekevät paljon kauppaa Viron kanssa, joka on nyt entistä enemmän alkanut hakeutua osaksi Pohjoismaita, kertoo VASEKin yritysneuvoja Raine Vasanoja, joka on myös Vaasan yrittäjien hallituksen jäsen.

- Hallituksen jäsenistä Kenneth Kronmanilla on yrityksensä OK Perintä Oy:n kautta kokemusta liiketoiminnasta Virossa ja siitä saimmekin idean järjestää tilaisuuden, jossa voimme esitellä erilaisia yrityscaseja, Vasanoja jatkaa. - Pyysimme mukaan lisäksi Enterprise Estonian edustajan sekä luonnollisesti myös tuoreen Viron kunniakonsulin, Pekka Haapasen.

Vasanojan mukaan sekä Suomenlahden toiselle puolelle kaupankäyntiä suunnittelevat että siellä jo kauppaa käyvät hyötyvät tämän illan annista. - Illan aikana voi saada tärkeitä vinkkejä Viron liiketoimintamahdollisuuksista, Vasanoja toteaa. - Kaupankäynti Virolaisten kanssa on hyvin samanlaista kuin Ruotsissa, miksi siis ei käytettäisi tilaisuutta hyväksi?

Iltatilaisuus järjestetään 27.1.2011 klo 18.00-20.30 Vaasan yliopistolla, Auditorio Nissi (Yliopistonranta 7).

Ilmoittautumislomake

Lisätietoja:
Raine Vasanoja
044 332 2159