Uutiset

Vaasan seutu näyttävästi mukana PopUp Pohjanmaa -tapahtumassa

18.5.2015
-

Länsirannikon parhaat palat esittäytyvät Helsingissä 11.–13.6.2015. PopUp Pohjanmaa -suurtapahtuman sydän on Helsingin Senaatintorilla, jossa tarjolla on muun muassa pohjalaista ruokaa, kulttuuria, muotoilua ja matkailukohteita.

 PopUp1

Länsirannikon parhaat palat esittäytyvät Helsingissä 11.–13.6.2015. PopUp Pohjanmaa -suurtapahtuman sydän on Helsingin Senaatintorilla, jossa tarjolla on muun muassa pohjalaista ruokaa, kulttuuria, muotoilua ja matkailukohteita. Vaasan seutu näkyy PopUp Pohjanmaa -tapahtumassa Senaatintorin lisäksi myös monissa oheistapahtumissa. PopUp Pohjanmaa -tapahtuma on tämän vuoden suurimpia markkinointipanostuksia, ja Vaasan seutu on löytänyt luontevan tavan näkyä osana elinvoimaista maakuntaa.

Torilla tavataan!

Senaatintorilla VASEK, Merinova, EnergyVaasa, Vaasan kaupunki, Vaasanseudun Areenat, Norrvalla, Vaasanseudun Urheiluakatemia, Technobothnia ja Vaasan yliopisto ovat ryhmittäytyneet samalle alueelle ja muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Kaikkiaan neljää osastoa yhdistää yhtenäisen asustuksen lisäksi Sweet Vaasan järjestämä kahvilatarjoilu. Vaasan seudun matkailu on myös vahvasti edustettuna torilla.

Historiallista mediayhteistyötä

Kun päätös Senaatintorilla järjestettävistä maakuntajuhlista vahvistui, Vasabladet ja Pohjalainen päättivät yhdessä VASEKin kanssa selvittää luontevaa ja viestinnällisesti tehokasta tapaa osallistua yhteiseen ponnistukseen. Syntyi ajatus yhteisestä lehdestä, jonka avulla Pohjanmaan ja Vaasan seudun viesti saavuttaa saman määrän ihmisiä kuin mitä toritapahtuman arvioidaan houkuttelevan. Noin 100 000 helsinkiläistalouden lisäksi erikoisjulkaisu jaetaan yli 60 000 talouteen Pohjanmaalla. VASEK ja Vaasan kaupunki esittelevät lehdessä mm. seudun työpaikkatarjontaa, energiateollisuutta, matkailua ja korkeakouluja.

PopUp2
Työtä verkostoissa

PopUp Pohjanmaa luo myös hyvät puitteet sidosryhmien ja vaikuttajien tapaamiselle. EnergyVaasa hyödyntää tilaisuutta järjestämällä yhdessä Cleantech Finlandin kanssa Cleantech Thursday -nimisen verkostoitumistapahtuman energia-alan yrityksille ja toimijoille. Vaasan seudun vetämän energia-alan yrityksille suunnatun KasvuOpen -kasvuohjelman starttitilaisuus järjestetään myös PopUp-tapahtuman yhteydessä. Perjantai-aamu käynnistyy VASEKin, sanomalehti Pohjalaisen ja Pohjanmaan Kauppakamarin yhteisellä aamukahvitilaisuudella Senaatintorin kupeessa. Kutsuvierastilaisuuden ohjelmana on mm. sanomalehti Pohjalaisen päätoimittajien paneeli aiheesta Pohjanmaa – kasvun moottori. Paneelissa istuu nykyinen päätoimittaja Toni Viljanmaa yhdessä neljän edeltäjänsä kanssa.

popupkarttaoikea

[contact_member,name=Suvi Markko,id=9,details=Name-Designation-Phone-Email-MemberPhoto]

Lue lisää tapahtumasta: www.pohjanmaa.fi