Uutiset

Uusi lentorahtipalvelu Vaasasta – Jetpak kuljettaa ovelta ovelle

6.2.2024
-

Kuljetusyritys Jetpak aloitti viime syksynä lähtevän rahdin osalta uudelleen toiminnan myös Vaasasta. Jetpak tarjoaa yrityksille nopeita lentorahtikuljetuksia ovelta ovelle.

Jetpak Oulu

Kuljetusyritys Jetpak aloitti viime syksynä lähtevän rahdin osalta uudelleen toiminnan myös Vaasasta. Jetpak tarjoaa yrityksille nopeita lentorahtikuljetuksia ovelta ovelle.

– Kauttamme yritykset saavat uuden kuljetusvaihtoehdon Eurooppaan tai Euroopasta tänne. Erityisesti aikakriittiset lähetykset kulkevat nopeasti ja sujuvasti kauttamme, olemassa olevilla kaupallisilla lentoyhteyksillä Vaasasta. Lähetykset hoidetaan lentoasemilta ovelta ovelle tunneissa, Jetpakin asiakkuuspäällikkö Matti Rainio kertoo.

Jetpak tarjoaa kuljetuksen seurannan reaaliajassa ja jokainen kuljetus hoidetaan yksilöllisesti eikä yhdisteltynä muihin kuljetuksiin.

– Esimerkiksi Vaasasta Tukholmaan kuljetus saadaan lähettäjältä vastaanottajalleen alle neljässä tunnissa, Frankfurtiin alle yhdeksässä tunnissa. Toimintajärjestelmämme antaa oikean ja läpinäkyvän kustannusarvion sekä tarkan aikataulutuksen jokaiselle kuljetukselle, Rainio kertoo ja jatkaa:

– Lisäkustannukset pienenevät, kun kuljetuksissa on odotusaika minimoitu. Tarkan aikataulutuksen ja seurannan ansiosta yrityksen asiakastyytyväisyys saadaan pidettyä korkeana, sillä kuljetusketju on sujuva ja luotettava. Myös yritysten tarve pitää varmuusvarastoja pienenee ja näin myös niistä aiheutuvat kustannukset laskevat.

Jetpakin tavoittaa kuljetustarpeissa myös virka-ajan ulkopuolella ja loma-aikoina. Kuljetuspalvelut ovat saatavissa vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Hyvä lisä tarjontaan

Elbil i sne sol

VASEKin logistiikka-asiantuntija Anna Måtts-Fransénin pöydällä on Vaasan seudun logistiikkakehittäminen ja erityisesti kaikkien kuljetusmuotojen huomioiminen seudun logistisessa kokonaisuudessa. Måtts-Fransén iloitsee uudesta palvelusta:

– Vaasan seudulla toimivat kansainväliset yritykset hyötyvät varmasti nopeasta lentorahdista ja on hienoa, että Jetpak näkee seutumme strategisena kohteena, ja haluaa tarjota konseptinsa suoraan Vaasasta.

 

Tagit: