Uutiset

#Snöörit valtaavat YouTube-kanavan

13.1.2017
-

VASEK on mukana toteuttamassa ihan uutta markkinointiformaattia. Vaasan yliopisto ja Vaasan ammattikorkeakoulu yhdessä Vaasan kaupungin ja VASEKin kanssa haluaa nostaa seudun imagoa korkeakoulupaikkana.

snooritVASEK on mukana toteuttamassa ihan uutta markkinointiformaattia. Vaasan yliopisto ja Vaasan ammattikorkeakoulu yhdessä Vaasan kaupungin ja VASEKin kanssa haluaa nostaa seudun imagoa korkeakoulupaikkana.

Kiteytettynä markkinontikampanjassa on kyse YouTube -sarjasta, jossa yhdeksän vaasalaista tekniikan alan opiskelijaa, #Snööriä, kertoo omilla videoillaan elämästään ja opiskelustaan sekä houkuttelevat nuoria valitsemaan opiskelualaksi tekniikan ja opiskelupaikkakunnaksi Vaasan. Samalla #Snöörit kilpailevat keskenään muhkeasta 10 000 euron palkinnosta.

Sarjassa he ratkaisevat lähes mahdottomilta tuntuvia tehtäviä ja joutuvat tilanteisiin, joista selviää nokkeluudella ja mielikuvituksella sekä reippaalla otteella. Tällaistä reality-tyyppistä videoblogisarjaa ei ole tiettävästi koskaan markkinointikampanjoissa käytetty.

– VASEK on mukana kampanjassa, koska haluamme nostaa Vaasan seudun tunnettuutta nuorten keskuudessa. Energia-ala tarvitsee jatkuvasti osaavia ammattilaisia. Kun nuori valitsee tekniikan alan opiskelun Vaasassa, hänellä on valmistuessaan maan parhaimmat mahdollisuudet saada työ kansainvälisestä energia-alan yrityksestä suoraan alan huipulta, kertoo markkinointipäällikkö Mari Kattelus VASEKilta.

Miksi YouTube?

– YouTube siksi, että siellä kohderyhmä pyörii. Perinteiset markkinointikeinot eivät iske nuoriin. On siis näyttävä siellä, missä nuoret liikkuvat luonnollisimmin, toteaa Kattelus.

#snöörejä kannattaa seurata YouTubessa, Facebookissa ja Instagramissa, niin virallisilla kampanjasivuilla kuin kilpailijoiden omilla #snööri-kanavillakin.

Lue lisää tiedotteesta

#Snöörit YouTubessa 

#Snöörit Facebookissa 

#Snöörit Instagramissa

#Snöörit www-sivu

 

[contact_member,name=Mari Kattelus,id=4,details=Name]