Uutiset

Promedi ja Studio Fotocenter Vaasan vuoden 2011 yrittäjät

26.11.2011
-

Vuoden yrittäjät valittiin Yrittäjä-Gaalassa lauantaina 26.11.

Vuoden yrittäjät valittiin Yrittäjä-Gaalassa lauantaina 26.11.

Lääkärikeskus Promedi Oy on Vaasan Yrittäjät ry:n valinta vuoden 2011 yrittäjäksi Vaasassa. Työterveyspalveluihin erikoistuneen Promedi Oy:n kasvu on ollut poikkeuksellisen nopeaa. Yritys perustettiin loppuvuodesta 2008 ja asiakaspalvelu käynnistyi huhtikuussa 2009. 

Tänä päivänä yritys työllistää 24 terveydenhoitoalan ammattilaista. Lisäksi se tarjoaa työtä 20 yleis- ja erikoislääketieteen ammatinharjoittajalle eri aloilta. Promedi Oy:n  työterveysasiakkaina on noin 600 yritystä ja yhteisöä Vaasan alueella. Yrityksen liikevaihto on tänä vuonna noin 2,5 miljoonaa euroa.

Täyden palvelun fototalo Studio Fotocenter Ab on toiminut kohta jo 25 vuotta. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1986; perustajat toimitusjohtaja Bengt Storm sekä Mikael Weckström työskentelevät edelleen yrityksessä. Kaikkiaan yritys työllistää viisi henkilöä.

Vaikka valokuvausala on viime vuosikymmeninä käynyt läpi voimakkaan muutoksen, on Studio Fotocenter kyennyt kehittämään toimintaansa ja palvelujaan markkinoiden tarpeita vastaavaksi. Pienestä yrityksestä, jonka ensimmäisen tilikauden liikevaihto oli 200 000 markkaa Studio Fotocenter on kasvanut hyvin johdettuna nykyaikaiseksi fotoliikkeeksi, jonka tämän vuoden liikevaihto tulee olemaan noin 2 miljoonaa euroa.