Uutiset

Pohjanmaan Kasvupolku - Potentiaalisimmat kasvuyritykset Platonic Partnership Oy ja PaaPii Design

21.8.2020
-

Pohjanmaan Kasvupolun kaksi potentiaalisinta kasvuyritystä ovat vaasalainen Platonic Partnership Oy ja kruunupyyläinen PaaPii Design Oy.

DSC06511 800x534

Pohjanmaan Kasvupolun kaksi potentiaalisinta kasvuyritystä ovat vaasalainen Platonic Partnership Oy ja kruunupyyläinen PaaPii Design Oy.

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Platonic Partnership Oy on alallaan palkittu pelistudio Vaasasta. Yritys kehittää sekä omia PC- ja konsolipelejä, että suorittaa asiakasprojekteja. Yritys on olemassa tuodakseen viisautta ja huvia ihmisten elämään.

Tuomaristo kehui yrityksen rajatonta markkinapotentiaalia ja olemassa olevia näyttöjä kasvusta. Tiimiltä löytyy kasvuhalua ja taiteellista lähestymistapaa toimialaan. Yrityksen skaalautuvuus mahdollistaa kasvun – kenties tämä on seuraava Supercell.

PaaPii Design Oy valmistaa vaatteita naisille ja lapsille omassa ompelimossaan Kokkolassa. Lisäksi yritys myy kuosikankaita ja lifestyletuotteita. Kotimaisuus, eettisyys ja ekologisuus ovat PaaPiin tuotannon kulmakiviä.

Tuomaristo arvosti hyvässä kunnossa olevaa yritystä, jolla on mahdollisuuksia kasvuun. Yrityksen arvopohja on megatrendien mukainen, ja oma laadukas design luo kilpailuedun.

Yritys teki vaikutuksen tuomaristoon erottumalla selkeästi kilpailijoistaan toimialalla.

Pohjanmaan Kasvupolulla mukana ovat Kasvupolkukumppanit Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK, Kosek, Vaasan yliopisto, Vaasan ammattikorkeakoulu, Pohjanmaan kauppakamari, Kpedu, Keskipohjanmaan Kirjapaino sekä Viexpo.

Pohjanmaan Kasvupolun tuomariston kokoonpano:

  • Paula Erkkilä, Pohjanmaan kauppakamari
  • Sabina Storbacka, KOSEK
  • Anu Haapasalo, Kpedu
  • Mikael Hallbäck, Vaasan Yliopisto
  • Antti Alasaari, VASEK
  • Kristian Schrey, Viexpo

Lue koko tiedote

Tagit: