Uutiset

Palveluntuottajille - Henkilökohtaisen budjetin kokeilu Pohjanmaalla 2018

19.4.2018
-

Närpiön, Pietarsaaren ja Vaasan sosiaali- ja terveystoimet kokeilevat Pohjanmaalla henkilökohtaisen budjetin käyttöä ikääntyneiden henkilöiden palveluiden toteuttamisessa.

vaasa ruukinkartano katja losonenNärpiön, Pietarsaaren ja Vaasan sosiaali- ja terveystoimet kokeilevat Pohjanmaalla henkilökohtaisen budjetin käyttöä ikääntyneiden henkilöiden palveluiden toteuttamisessa. Pohjanmaan kokeilussa kohderyhminä ovat yli 65-vuotiaiden asiakkaiden omaishoitajat sekä kotona asuvat, monia eri palveluja tarvitsevat ikäihmiset.

Kokeilun tarkoituksena on luoda toimintamalli Henkilökohtaisen budjetin käyttöön tulevassa Pohjanmaan maakunnassa. Tämä kokeilu antaa ikääntyneille henkilöille mahdollisuuden elää omannäköistä elämää ja vaikuttaa käyttämiinsä palveluihin. Kokeilu mahdollistaa palveluntuottajille joustavien, asiakkaiden tarpeista lähtevien palveluiden kehittämisen ja tuottamisen.

Henkilökohtaisen budjetin kokeiluun haetaan 40 henkilöä, joilla on oikeus käyttää sosiaali- ja terveydenhuoltolainsäädännön mukaisesti erilaisia hyvinvointia, terveyttä ja toimintakykyä tukevia palveluita.

Palveluntuottaja tai palveluntuottajaksi aikova ilmoittaudu kokeiluun mukaan viimeistään 30.4.2018!

Lue lisää ja ilmoittaudu