Uutiset

Magnus Stagnäs VASEKin uusi asiantuntija rakennus- ja infrasektorilla

DI Magnus Stagnäs aloitti 12.8. VASEKilla rakennus- ja infra-alan projektipäällikkönä. Hän on aiemmin toiminut rakennusalalla projektipäällikkönä muun muassa Rambollissa ja Swecossa.

Magnus Stagnas 1

Stagnäs tulee työskentelemään muun muassa Vaasan Ekosysteemisopimuksen sekä kestävän rakennusalan ja kiertotalousalan kehityshankkeissa ja yrityspalveluissa. Hän toimii projektipäällikkönä Vaasan seudun kattavassa hankkeessa Regional Network towards Sustainable Construction 2025 (RNSC), jonka toiminta käynnistyi keväällä 2024.

RNSC-hankkeessa jaetaan tietoa ja materiaalia, jotka auttavat toimijoita vähentämään hiilijalanjälkeä ja edistämään rakennusalan kestävää elinkaarta. Tavoitteena on parhaalla mahdollisella tavalla tukea rakennusalan toimijoiden ja kuntien, mutta myös suunnittelijoiden kehittämisprosesseja. Hankkeen aikana alueelle perustetaan kestävän rakentamisen verkosto.

– Magnuksen monipuolinen kokemus uudis- ja korjausrakentamisesta sekä perehtyminen rakennusten elinkaarikysymyksiin antaa vankan pohjan tässä tehtävässä. On hienoa, että työ jatkuu nyt pienen kesätauon jälkeen uusin voimin Jessica Ekströmin siirryttyä uusien upeiden haasteiden pariin seudullamme, toimitusjohtaja Stefan Råback kommentoi.

Stagnäs on iloinen uudesta työtehtävästä:

– Vihreä siirtymä tuo rakennusalalle ja kiinteistöjen omistajille uusia haasteita. Samalla se tarjoaa myös mahdollisuuksia luoda kilpailuetua ja uutta liiketoimintaa. Olen innoissani päästessäni tekemään yritysten ja kuntien kanssa yhteistyötä kestävän rakentamisen parissa. Paluumuuttajana iloitsen erityisesti siitä, että pääsen tekemään työtä seudun kilpailukyvyn eteen, Stagnäs toteaa.

Tagit: