Uutiset

Hoivapalveluyritys Harmonia Care aloittaa toiminnan Vaasassa

18.9.2012
-

Jyväskylästä lähtöisin oleva, vuonna 2000 perustettu hoivapalveluyritys Harmonia Care etabloituu nyt myös Vaasaan, kun Päivi Maunukselan Kotihoito Harmonia Vaasa aloittaa toimintansa syyskuun aikana.

Jyväskylästä lähtöisin oleva, vuonna 2000 perustettu hoivapalveluyritys Harmonia Care etabloituu nyt myös Vaasaan, kun Päivi Maunukselan Kotihoito Harmonia Vaasa aloittaa toimintansa syyskuun aikana.

Harmonia Care tarjoaa hoiva-, siivous- ja lastenhoitopalveluita sekä muita kodin tukipalveluita. Harmonia Caren toiminta perustuu franchising -liiketoimintamallille, yrityksellä on 7 toimipistettä Suomessa ja yksi Tukholmassa, Ruotsissa.

Maunuksela aloittaa toiminnan Vaasassa aluksi yksinyrittäjänä, mutta tarkoituksena on myöhemmässä vaiheessa myös palkata työntekijä yritykseen. Kotihoito Harmonia Vaasa tarjoaa Vaasassa palvelusetelillä hankittavaksi säännöllistä ja tilapäistä kotihoitoa sekä omaishoidon lomitusta, Mustasaaressa omaishoidon lomitusta.

– Harmonia Care -ketjun tuki on todella tärkeää, samoin hyvinvointialan yritysneuvoja Sari Saarikoski on ollut korvaamaton apu tukien hakemisessa ja muissa paperitöissä, Maunuksela kiittelee.

– Vaasassa ollaan todellakin oltu aktiivisia houkuttelemaan seudulle uusia palveluseteliyrittäjiä, joista on pulaa. Sarin verkostojen avulla olemme löytäneet useita yrittäjiä, joiden kanssa nyt neuvotellaan franchise-ketjuumme liittymisestä, kiittelee myös Harmonia Care Oy:n toimitusjohtaja Merja Jalkanen.

– Ketjuumme kuuluva yrittäjä pystyy kuitenkin säilyttämään vapautensa sekä tuomaan omat vahvuutensa osaksi yrityksensä toimintaa. Eli ketjulla ei ole liian tarkkaa ohjausta. Yrityksemme ei ole vielä liian suuri, että täytyisi tasapäistää yrityksiä. Näin estämme myös voimavarana pitämäni yksilöllisyyden häviämisen, Jalkanen jatkaa.

– Vaasan seudulla on nyt 15 palveluseteliyrittäjää, mutta lisää mahtuu kyllä, Saarikoski vakuuttaa. Seudulliseksi palvelusetelipalveluiden tuottajaksi voi hakeutua jatkuvasti.

Heli Keränen (vas.) Harmonia Care Laukaasta ja Harmonia Care Oy:n toimitusjohtaja Merja Jalkanen kertoivat ketjun tuesta uudelle Harmonia Care -yrittäjälle Päivi Maunukselalle (oik.).

Lisätietoja seudullisesta palvelusetelistä:
palvelusetelikoordinaattori, yritysneuvoja
Sari Saarikoski
sari.saarikoski@vasek.fi
040 558 6058