Uutiset

EnergyVaasa-portaalista näyttävämpi ja mielenkiintoisempi

19.5.2011
-

Pohjoismaiden merkittävintä energiateknologian keskittymää ja Vaasan seudun ylpeyden aihetta EnergyVaasaa esittelevä portaali www.energyvaasa.fi sai uuden rakenteen ja sisällön.

Pohjoismaiden merkittävintä energiateknologian keskittymää ja Vaasan seudun ylpeyden aihetta EnergyVaasaa esittelevä portaali www.energyvaasa.fi sai uuden rakenteen ja sisällön.

Portaalista saa nyt entistä enemmän tietoa energiateknologian keskittymään kuuluvista yrityksistä, seudun koulutustarjonnasta sekä tapahtumista. Portaalista voi myös lukea seudun ajankohtaisia energiauutisia sekä kiinnostavia caseja EnergyVaasan yritysten, organisaatioiden sekä oppilaitosten toiminnasta.

- Portaalin markkinointiin tullaan panostamaan vahvasti, jotta saadaan kävijämäärät nostettua aivan uusille luvuille. Näin portaali palvelee tehtävässään, eli auttaa houkuttelemaan uusia osaajia seudulle sekä luo näkyvyyttä ja lisää yhteydenottoja Vaasan seudun energia-alan yrityksille, kertoo EnergyVaasan markkinointijohtaja Robert Olander Merinovasta. 

EnergyVaasan uusi ilme näkyy portaalissa

EnergyVaasa -brändi sai alkuvuodesta uuden visuaalisen ilmeen, joka näkyy myös portaalin ulkoasussa.

- EnergyVaasan ilmeen uudistamisessa lähtökohtana oli säilyttää tunnistettavuus, mutta luoda keskittymälle entistä energisempi ilme. Energisyyttä päätettiin kuvata liikettä ja vauhtia esittävällä kuvituksella, jotta ilmettä ei sidota esimerkiksi mihinkään tiettyyn energiantuontantomuotoon, kertoo Olander.

-Aikaisempi oranssi väri sai rinnalleen tummansinisen, joka tuo syvyyttä ilmeeseen. Värivalintojen taustalla oli myös luoda yhtenäisyyttä muun muassa Vaasan kaupungin ilmeen kanssa, jotta ulkomaailmalle näyttäydytään yhtenä rintamana, lisäävät ilmeen muutoksesta vastanneet Maarit Kallio ja Janne Suontaus mainostoimisto C2 Advertisingista. 

Yhteistyöllä edetään

EnergyVaasa -portaali julkaistiin ensimmäisen kerran lokakuussa 2009, ja sen toteuttivat yhteistyössä Teknologiakeskus Merinova, Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK, Pohjanmaan kauppakamari ja Pohjanmaan liitto. Portaali oli jatkoa aikaisemmin keväällä samojen yhteistyökumppaneiden tekemälle EnergyWorks -julkaisulle.

- Sama yhteistyö jatkuu edelleen uudistetun portaalin kautta. Yhteistyökumppanit ovat sitoutuneet käyttämään portaalia markkinoinnissaan ja seudun käyntikorttina, Olander kiittelee.
- Yrityksiä on portaalissa jo nyt esillä pitkä lista, mutta lisää mahtuu rajaton määrä. Eli yhteydenotto vain, niin energiakeskittymään kuuluvan yrityksen tiedot lisätään portaaliin, lupaa Olander. 

EnergyVaasalle lisää näkyvyyttä

Juuri valmistuneeseen Vaasan seudun viestintästrategiaan sisältyy omana osionaan energiaviestintä. - Portaalin uudistus on ensimmäisiä strategian mukaan toteutettuja toimenpiteitä, sillä energiaviestinnällä on merkittävä osuus lähes kaikissa kohderyhmissä, kertoo seutuviestinnän markkinointipäällikkö Riitta Björkenheim VASEKista.

- Portaalin sisältöä tullaan myös kehittämään jatkuvasti. Case-esittelyjä yrityksistä lisätään ja julkaisemme myös yritysten lehdistötiedotteita ja muita uutisia, eli yritysten näkyvyys portaalissa kasvaa entistä suurempaan rooliin, Olander päättää.

Lisätietoja:
Robert Olander
Oy Merinova Ab
robert.olander@merinova.fi
+358 40 743 4647
www.energyvaasa.fi