Uutiset

Vaasa semifinaaliin kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa

3.5.2011
-

(Tiedote 3.5.2011)

(Tiedote 3.5.2011)

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailujen 2011 semifinalistit on valittu. Yhteensä eri sarjojen semifinaaleihin eteni 18 kilpailutyötä 36:sta. Voittaja valitaan Piiri 2011 -tapahtumassa Oulussa 24.5.2011.

Vaasan kaupunki on yksi Kilpailukykysarjan semifinalisteista uudella ilmeellään "Energiset aallot". Lisäksi Vaasan kaupungin nuorisovaltuuston huppari pääsi semifinaaliin Vuoden markkinointituote -sarjassa.

Vaasan kaupungin markkinointipäällikkö Rita Kuha on iloinen semifinaalipaikoista:
- Osallistuimme neljään eri sarjaan yhteensä seitsemällä kilpailutyöltä ja kahdessa sarjassa tuli sijoitus. Kaupungin koko ilmeen uudistus oli luonnollisesti kilpailutöistä se suurin ja tärkein.

- Olemme saaneet ulkoasusta paljon positiivista palautetta ja uskon, että menestystä tuli juuri siksi, että design on hieno ja uudistus on tehty perusteellisesti kaikki kaupungin organisaatiot kattaen, Kuha toteaa.

Myös Vaasan seutu ilmoittautui kilpailuun joulukuussa 2010 toteutetulla joulukalenterikampanjallaan Eloa ja iloa, mutta kovassa kisassa semifinaalipaikka ei tällä kertaa irronnut.

- Olemme tosi iloisia, että Vaasan kaupungin perusteellinen ja suunnitelmallinen ilmeen uudistustyö poiki semifinaalipaikan. Tällä kertaa Eloa ja iloa -kampanja, jota itse pidämme loistavana ja jonka toteutus onnistui lähes kympin arvoisesti, ei täysin vakuuttanut tuomaristoa, kertoo VASEKin markkinointipäällikkö Riitta Björkenheim.
- Luonnollisesti tutustumme tarkoin kaikkien osallistujien töihin ja poimimme niistä kokemuksia, uusia ideoita ja käytännön vinkkejä.

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun tavoitteena on kehittää markkinointiosaamista kunta-alalla nostamalla esille kunta- ja seutumarkkinoinnin hyviä käytäntöjä eli esimerkillistä ja tuloksellista markkinointia. Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun järjestävät kunta- ja seutumarkkinoinnin kehittämistyötä tekevät järjestöt Suomen Kuntaliitto, Seudulliset kehittämisyhteisöt SEKES ry sekä Suomen matkailuorganisaatiot SUOMA ry. Kuntamarkkinoinnin SM-kisoja on järjestetty vuodesta 2006.

Lisätietoja
Vaasan kaupungin markkinointipäällikkö Rita Kuha, p. 0400 424 906
VASEKin markkinointipäällikkö Riitta Björkenheim, p. 044 512 6612
Kuntaliiton verkkosivut