Nyheter

VASEKs nya utseende

26.1.2010
-

Välkommen till VASEKs förnyade webbsidor!

Välkommen till VASEKs förnyade webbsidor!

- I samarbete med reklambyrå Bock's Office och Creamarketing har vi gett VASEKs webbsidor en ny profil, som vi under höstens gång redan har hunnit bekanta oss med då vi har förnyat våra broschyrer och mässväggar, berättar VASEKs informatör-översättare Johanna Hietikko-Koljonen, som har ansvarat för arbetet med förnyelsen.

VASEKs huvuduppgifter framkommer redan ovanför bannern: Projekt, dvs. rådgivning till företagare i företagets alla skeden, Projekt och administration av dessa samt Vasaregionen och marknadsföring av denna.

En nyhet på VASEKs webbsidor är händelsekalendern, där du hittar uppgifter om alla evenemang som VASEK anordnar, men också om andra arrangörers seminarier och kurser. Du kan skicka information om ditt evenemang till informatören-översättaren, så ser hon till att det tas med i kalendern.

- Utnyttja de möjligheter som våra nya webbsidor erbjuder. Under Startsida hittar du en blankett med vilken du kan beställa vårt månatliga nyhetsbrev eVASEK till din e-post. Du kan också läsa nyhetsbrevet på webbsidorna genom att gå in på Läs mera, berättar Hietikko-Koljonen.

Under Läs mera finns också annan intressant information. Under Artiklar strävar vi efter att regelbundet lägga till intressanta artiklar om varierande ämnen, till exempel om olika projekt, företagsverksamhet eller om Vasaregionen i allmänhet. I artikelserien Under luppen kommer vi också i fortsättningen att varje månad presentera en företagare eller nyföretagare i Vasaregionen.

- Vi tar gärna emot idéer till artiklar! Du kan skicka dina tips med blanketten för kommentarer eller direkt till mig, berättar Hietikko-Koljonen. VASEKs kontaktinformation hittar du här. VASEK lottar ut fem bokpris bland alla dem som har skickat in idéer till och önskemål på artiklar före den 19.2.2010!