Nyheter

Vårens evenemang på Startia

21.4.2017
-

Nyföretagscentrum Startias populära informationstillfällen Starta med Startia ordnas den 25 april (på finska) och den 27 april (på svenska) kl. 17.30–20.

Startia Perustamisopas2017 600pxNyföretagscentrum Startias populära informationstillfällen Starta med Startia ordnas den 25 april (på finska) och den 27 april (på svenska) kl. 17.30–20. Det finns några lediga platser i båda infotillfällen.

– Kom ihåg att anmäla dig! Om du inte hinner delta nu i vår, kom med på hösten då vi ordnar motsvarande infokvällar igen, säger Startias direktör Tommi Virkama.

Under infotillfället berättar Startias företagsrådgivare vilka praktiska saker man ska ta i beaktande då man grundar ett företag. Med finns också Startias samarbetspartner som berättar om bl.a. startpengen, finansieringsmöjligheter, försäkringar och bokföring. Informationstillfällen är öppna för alla som är intresserade av företagande och dessutom erbjuder de alla som vill bli företagare ett bra informationspaket innan man bokar en tid för personlig rådgivning.

Kostnadsfri expertrådgivning för nya företagare

Startias expertpartners kostnadsfria rådgivningsdagar fortsätter i april och maj. Nytt är Nordeas personliga rådgivning med bankrådgivare Suvi Kankaanpää tisdagen 23.5 kl. 9–12 och 13–16. Kolsters Sinikka Veittola ger råd i frågor om skydd och patent i företagsverksamheten, hon är på plats på VASEK tisdagen 2.5. Hannus Medias Anthony Hannus, expert i marknadsföring och sociala medier, ger råd 27.4 och 25.5.

Jussi Pöntinen från Certum ger råd i företagets ekonomifrågor tisdagen 16.5.

Anmälningar till expertrådgivningen görs till info@vasek.fi eller per telefon 317 7600.

Företagsrådgivarjourer i kommunerna

Det finns möjlighet att diskutera med företagsrådgivarna förutom under Starta med Startia-infotillfällen också under deras jourtider i Vörå, Malax, Korsnäs, Laihela och Storkyro. En eftermiddag i månaden kl. 12-16 kan de träffas på kommungårdarna. Både nya företagare och redan befintliga företag är välkomna med sina frågor till företagsrådgivaren. Ring och boka tid till rådgivaren!

Startian neuvojat 600px3 

Starta med Startia-informationstillfällen   

Expertrådgivning: Nordea    

Expertrådgivning: Kolster     

Expertrådgivning: Hannus Media    

Expertrådgivning: Certum   

 

Företagsrådgivares mottagning i Storkyro     

Företagsrådgivares mottagning i Laihela  

Företagsrådgivares mottagning i Korsnäs       

Företagsrådgivares mottagning i Vörå  

Företagsrådgivares mottagning i Malax     

 

Mer information

[contact_member,name=Tommi Virkama,id=14,details=Name-Designation-AdditionalInformation-Phone-MobilePhone-Email-MemberPhoto]

StartiaUYKIns SE 400px