Nyheter

Vaasa Wind Exchange kommer att vara en succé

15.3.2011
-

- Vi är makalöst glada över att efterfrågan av utställarplatser varit så stort, säger VASEKs marknadsföringschef Riitta Björkenheim, som har ansvaret för Vaasa Wind Exchange-evenemangets kommunikation och marknadsföring. - Alla utställarplatser är redan bokade och de som anmäler sig först nu är vi tvungna att sätta i kö och vänta...

- Vi är makalöst glada över att efterfrågan av utställarplatser varit så stort, säger VASEKs marknadsföringschef Riitta Björkenheim, som har ansvaret för Vaasa Wind Exchange-evenemangets kommunikation och marknadsföring. - Alla utställarplatser är redan bokade och de som anmäler sig först nu är vi tvungna att sätta i kö och vänta på eventuella avbokningar.

- Av anmälda utställarne är ungefär en fjärdedel nya internationella aktörer, som inte tidigare har haft verksamhet i Finland. Dessutom finns det fem företag som har internationellt ägarunderlag, tillägger Raine Vasanoja, som är ansvarig för tillställningen. - Evenemanget kommer att vara genuint mångsidigt, internationellt och intressant, precis som vi hade planerat.

Vasaregionens Utveckling Ab VASEK och Teknologicentret Oy Merinova Ab för samman Finlands och närområdens viktigaste aktörer inom vindkraftsbranschen i Vasa tisdagen den 22 mars.

Läs hela pressmeddelande på Vaasa Wind Exchange-webbsidor