Nyheter

Energiambassadörkandidaternas TOP6 idag i Vasa

11.4.2012
-

Energiambassadörkandidaternas TOP6 är idag i Vasa. Det kom totalt 1 624 ansökningar till Finlands bästa sommarjobb och av dessa fick 22 delta i en videointervju, varefter 6 inbjöds till Vasa för lämplighetsbedömning och intervju. TE-byråns psykolog Sirpa Niemi har förberett tester som mäter personlighet och arbetssätt.

Energiambassadörkandidaternas TOP6 är idag i Vasa. Det kom totalt 1 624 ansökningar till Finlands bästa sommarjobb och av dessa fick 22 delta i en videointervju, varefter 6 inbjöds till Vasa för lämplighetsbedömning och intervju. TE-byråns psykolog Sirpa Niemi har förberett tester som mäter personlighet och arbetssätt. Dessutom kommer kandidaterna idag att delta i ett par simulationstester.

Sista fasen i rekryteringen av energiambassadören är en klassisk intervju i morgon. EnergyVasa -teamet har tillsammans med ABB:s och Wärtsiläs HR-chefer förberett en rad knepiga frågor till energiambassadörskandidaterna.

Efter alla dessa faser i rekryteringsprocessen (ansökningsblanketten, CV, videointervju, aktivitet i de sociala medierna, lämplighetsbedömning och klassisk intervju) fattas beslutet på måndagen den 16.4. En presskonferens där energiambassadören presenternas till allmänheten ordnas i Helsingfors den 18.4.

Energiambassadören jobbar på VASEK på vecka 30.

Energiambassadör-blogg

EnergyVaasa på Facebook