Nyheter

Ditt företags tjänster under coronatiden till vasa.fi

8.4.2020
-

Har din butik eller affär en sådan tjänst, som du vill nu under coronatiden erbjuda för att underlätta människornas vardag?

Kivijalka kotiovelle.

Har din butik eller affär en sådan tjänst, som du vill nu under coronatiden erbjuda för att underlätta människornas vardag? På vasa.fi samlar vi tjänster som regionens företag erbjuder nu under de här exceptionella tiderna. Vi kan göra den här svåra tiden så smidig som möjligt genom att erbjuda till exempel hemkörning eller möjlighet att köpa varor på nätet. Företagen har en stor roll här, och nu har man möjlighet att utveckla även nya tjänster.

Så om ditt företag är beläget i Vasa, Korsholm, Malax, Laihela, Storkyro, Vörå eller Korsnäs, och du vill hjälpa dina kunder med deras vardag, berätta om den specialservice du erbjuder här.
Vänligen notera, att det inte är fråga om tjänster som hör till normal verksamhet, så som erbjudanden eller allmän reklam på nätsidorna.

Fyll i blanketten (i punkten ”Lägg till din tjänst”) och skicka den. Vi publicerar inte alla uppgifter som finns på blanketten, endast företagets namn, www-sidor och textdelen som berättar om tjänsterna. Det kan bli en liten fördröjning med publiceringen för vi gör den manuellt och innehållet i varje blankett kollas.

Vi möjliggör en lättare vardag för kunderna!

Med vänlig hälsning
Vasaregionens Utveckling Ab VASEK, Vasa stad och Visit Vaasa

 

Taggar: