Nyheter

Apua liiketoiminnan kehittämiseen: Haku Pohjanmaan Kasvupolulle on alkanut

15.1.2020
-

Pohjanmaan Kasvupolulle voivat hakea kaikki Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan yritykset, joilla on kova tahto kehittää liiketoimintaa ja kasvaa. Kasvupolulla yritykset saavat maksutonta sparrausta, joka auttaa mukaan valittuja yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

Illustration.

Pohjanmaan Kasvupolulle voivat hakea kaikki Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan yritykset, joilla on kova tahto kehittää liiketoimintaa ja kasvaa. Kasvupolulla yritykset saavat maksutonta sparrausta, joka auttaa mukaan valittuja yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Haku on auki 1.4.2020 asti. 

Pohjanmaan Kasvupolulle valitaan 15 kasvuintoista yritystä. Yritykset valitsee Kasvupolun tuomaristo, joka koostuu Kasvupolun kumppaneiden edustajista. Tuomariston valintakriteerit ovat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. 

– Sen olen huomannut, että aina kun astuu oman kuplansa ulkopuolelle – tässä tapauksessa Kasvu Openin Kasvupolulle- , oppii aina jotain uutta ja osaa katsoa asioita eri perspektiivistä. Panostamme jatkuvasti siihen, että oppiminen ei saa loppua, sanoo Arcteq Relays Oy:n toimitusjohtaja Juha Arvola.

Arcteq Relays osallistui kaudella 2019 Pohjanmaan Kasvupolulle. Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo nosti yrityksen TOP100 -finalistijoukkoon. Arcteq Relays sai Kasvu Open Karnevaalissa Start again -sarjan kunniamaininnan.

Lue lisää Kasvupolusta ja hae mukaan

Pohjanmaan Kasvupolun kumppanit ovat Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK, KPK Yhtiöt, KOSEK, Kpedu, Pohjanmaan kauppakamari, VAMK, Vaasan yliopisto sekä Viexpo.

Taggar: