Uutiset

Tuija Räihä-Pundars VASEKin uusi yritysneuvoja

Tuija Räihä-Pundars on valittu 23 hakijan joukosta Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKiin yritysneuvojaksi. Hän aloittaa tehtävässään 31.5. Räihä-Pundarsilla on pitkä kokemus Finnveran rahoituspäällikön tehtävästä, minkä jälkeen hän on toiminut pankissa yritysasiakasvastuullisena sekä eri yrityksissä toimitusjohtajan, myyntipäällikön sekä taloushallinnon tehtävissä.

Pundars Tuija rajattuTuija Räihä-Pundars on valittu 23 hakijan joukosta Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKiin yritysneuvojaksi. Hän aloittaa tehtävässään 31.5. Räihä-Pundarsilla on pitkä kokemus Finnveran rahoituspäällikön tehtävästä, minkä jälkeen hän on toiminut pankissa yritysasiakasvastuullisena sekä eri yrityksissä toimitusjohtajan, myyntipäällikön sekä taloushallinnon tehtävissä.

Räihä-Pundars tulee toimimaan VASEKin yrityspalveluiden tiimissä ja neuvoo yrityksiä kaikissa elinkaaren vaiheissa. Hänen työpanoksensa tulee kohdistumaan ensisijaisesti Vaasan ja Mustasaaren alueen aloittaviin ja toiminnassa oleviin yrityksiin. Hän osallistuu myös keväällä VASEKilla käynnistyneen ReStart-hankkeen toteuttamiseen. ReStart-hankkeen tavoitteena on auttaa koronapandemian vuoksi haasteelliseen tilanteeseen joutuneita yksinyrittäjiä ja pienyrittäjiä kehittämään yrityksensä toimintaa ja saamaan sen uuteen nousuun.

– Räihä-Pundarsilla on vankka kokemus eri toimialojen yritystoiminnasta kaikissa elinkaaren vaiheissa ja erilaisissa tilanteissa, siten hän tuo meille laaja-alaista lisäkapasiteettia yrityspalvelutiimiimme. Hän on toiminut urallaan pitkään yritysten rahoituksen parissa ja se antaa erinomaiset edellytykset analysoida kehitysmahdollisuuksia asiakasyritystemme kanssa. Asiakasmäärämme ovat jatkaneet kasvuaan ja meidän on tarpeen vahvistaa resurssejamme, toimitusjohtaja Stefan Råback kertoo.

VASEKin ja Uusyrityskeskus Startian yritysneuvojat ovat tämän vuoden aikana tavanneet jo yli 360 yrittäjyyttä suunnittelevaa ja lähes 570 yrittäjää. Startian avulla on perustettu Vaasan seudulle jo yli 80 uutta yritystä. Perustamisvauhti povaa ennätysvuotta uusyritysperustannan saralla. Toimivien yritysten neuvonnassa koronaan liittyvät taloudelliset haasteet ja eri yritys- ja koronatuet ovat aiheena noin kolmanneksessa tapaamisista.

– Olen todella iloinen saadessani liittyä VASEKin ammattilaisten ja verkoston pariin. Tavoitteeni on olla kaikenkokoisten yritysten ja uusien yrittäjien tukena yrityksen koko elinkaaren ajan, Räihä-Pundars kertoo tyytyväisenä.

 

Tagit: