Uutiset

Päivitetty tieto yrityksestä antaa luotettavan kuvan sen toiminnasta ja palveluista

24.10.2023
-

Vaasan seudun yritys- ja palveluhakemisto on alueellinen yritystietokanta, joka sisältää kattavasti tietoa alueen yrityksistä ja palveluista. Maksuttomaan yritys- ja palveluhakemistoon on kirjattu seudun yritysten julkisten perustietojen lisäksi myös niiden tarjoamat tuotteet ja palvelut.

Yritys ja palveluhakemisto bannerikuva kotisivuille

Päivitä yrityksesi tiedot Vaasan seudun yritys- ja palveluhakemistoon

Vaasan seudun yritys- ja palveluhakemisto on alueellinen yritystietokanta, joka sisältää kattavasti tietoa alueen yrityksistä ja palveluista. Maksuttomaan yritys- ja palveluhakemistoon on kirjattu seudun yritysten julkisten perustietojen lisäksi myös niiden tarjoamat tuotteet ja palvelut.

Hakemiston tiedot perustuvat pääosin Patentti- ja rekisterihallituksen yritystietojärjestelmän tietoihin. Yritysten tietoja päivitetään jatkuvasti VASEKin oman toiminnan ohessa, mutta tärkeimpänä tietolähteenä ovat yritykset itse.

– Siksi toivomme, että yritykset käyvät säännöllisesti tarkistamassa yrityksensä tiedot ja päivittävät ne tarvittaessa. Päivitetyt yhteystiedot, kuten puhelinnumero ja sähköpostiosoite, helpottavat asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden yhteydenottoa. Tämä voi johtaa uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin ja parantaa yrityksen asiakaspalvelua, yrityspalvelujohtaja Kjell Nydahl kannustaa ja muistuttaa vielä:

– Vaasan seudun yritys- ja palveluhakemistossa mukana oleminen ja tietojen päivittäminen on yrittäjälle aina maksutonta.

Kuvaile palvelut ja tuotteet palveluhakemistoa varten

Vaasan seudun yritys- ja palveluhakemisto on yksi tärkeimmistä paikoista, mistä asiakkaat ja potentiaaliset yhteistyökumppanit etsivät tietoa alueen yrityksistä ja palveluista. Päivittämällä yrityksen tiedot hakemistoon, voi varmistaa, että juuri oma yritys näkyy asiakkaiden ja yhteistyökumppanien hakutuloksissa. Päivitetty tieto yrityksestä antaa myös luotettavan kuvan yrityksen toiminnasta ja palveluista.

Yrityshakemiston lisäksi samassa osoitteessa on myös palveluhakemisto:

– Tietojen päivittäjät voivat merkitä yrityksensä oikeaan kategoriaan palveluhakemistossa. Yrityksen virallinen ja rekisteröity toimiala kun on usein hieman eri kuin mitä yritys oikeasti tekee, siksi palveluhakemiston tiedot helpottavat eri palveluiden löytämistä, VASEKilla rekisteriasioista vastaava viestintäpäällikkö Johanna Hietikko-Koljonen muistuttaa.

Yritysrekisteristä voi siis hakea yrityksiä nimen, toimialan, tuotteen tai palvelun perusteella.

– Kannattaa ehdottomasti käyttää hieman aikaa yrityksen toiminnan ja palveluiden kuvailuun, niin yritys nousee paremmin esiin hauissa. Kannattaa muistaa tehdä nämä kuvailut myös ruotsiksi ja englanniksi, Hietikko-Koljonen jatkaa.

Yrittäjä, toimi näin:

  1. Etsi yrityksesi tiedot osoitteesta vasek.yrityshakemistot.fi. Klikkaa yritystietosivun alalaidassa olevaa Ilmoita yritystietojen muutoksesta-linkkiä. Lähetämme sinulle parin päivän sisällä linkin sähköiselle lomakkeelle, jonka kautta pääset päivittämään yrityksesi tiedot.
  2. Muista tietoja päivittäessäsi valita lomakkeen Palveluhakemisto-kohtaan yrityksen toimintaan sopivat palvelukategoriat.
  3. Ilmoita meille myös, jos yritystäsi ei löydy hakemistosta ollenkaan tai jos et halua, että yritys näkyy hakemistossa.
  4. Jos yrityksesi tiedot muuttuvat, ilmoita muutoksista meille info@vasek.fi tai yrityshakemiston kautta.
  5. Jos sinulla on kysyttävää yritys- ja palveluhakemistosta ja tietojen päivittämisestä, ole yhteydessä info@vasek.fi