Uutiset

Nordic Regional Battery Visit tulossa lokakuussa – Pohjoismaiden vihreä siirtymä

11.9.2024
-

Vaasassa järjestetään 1.–2. lokakuuta Nordic Regional Battery Visit, jonka tavoitteena on edistää akkuarvoketjun pohjoismaista yhteistyötä. GigaVaasan yhdessä Business Finlandin, Business Swedenin ja Innovation Norwayn kanssa järjestämässä tapahtumassa on luvassa kattava ohjelma, jossa nostetaan esille pohjoismaista näkökulmaa kestävän akkuekosysteemin rakentamisessa.

EnergyVasa 9

 

Tapahtumassa kuullaan useita oivaltavia esityksiä ja keskusteluja, jotka keskittyvät Pohjoismaiden puhtaaseen siirtymään. Osallistujilla on mahdollisuus laajentaa verkostojaan ja luoda uusia liikesuhteita, mikä tekee tapahtumasta erinomaisen alustan verkostoitumiselle ja yhteistyölle.

Järjestäjien tiimistä Anna-Kaisa Valkama odottaa innoissaan lokakuun alkua:

– On hienoa edistää pohjoismaista yhteistyötä tällaisilla tapahtumilla. Olemme onnistuneet luomaan mielenkiintoisen ohjelman, jossa on pohjoismainen näkökulma akkuarvoketjun rakentamiseen. 

Hän korostaa tapahtuman teeman merkitystä:

– Tapahtuman teemana on pohjoismainen puhdas siirtymä, joten mikä olisikaan parempi paikka järjestää tapahtuma kuin Vaasa. Tapahtuma tarjoaa hyvän jatkon EnergyWeekillä ja Wasa Future Festivalin aikana käydyille akkuarvoketjun kehittämiseen liittyville keskusteluille ja tarjoaa mahdollisuuden viestiä GigaVaasa-alueen etenemisestä.

Tuomalla yhteen alan johtajia, poliittisia päättäjiä ja innovaattoreita, tapahtuma pyrkii viemään eteenpäin Pohjoismaiden vihreää siirtymää. Siksi Nordic Regional Battery Visit on mahdollisuus näyttää sitoutumisensa puhtaaseen ja kestävään tulevaisuuteen. 

Rekisteröidy nyt ja tule mukaan Vaasaan tutkimaan akkuarvoketjun tulevaisuutta ja edistämään pohjoismaista puhdasta siirtymää.

Tagit: