Uutiset

Meille vai teille? Yritysneuvojan palvelut ovat helposti tavoitettavissa

4.1.2017
-

VASEKin ja Uusyrityskeskus Startian yritysneuvojat ovat eri tavoin yhteydessä asiakkaisiin noin 3 500 kertaa vuodessa. Toiminta tavoittaa noin 1 200 asiakasta tai yritystä vuosittain. Ja yritysneuvojan tapaaminen onnistuu melkein koska ja missä vain.

Startian neuvojat 600px
Startian johtaja Tommi Virkama, yritysneuvoja Sari Saarikoski, yrityspalvelujohtaja Kjell Nydahl, yritysneuvoja Antti Alasaari ja yritysneuvoja Olav Nylund (takana).

VASEKin ja Uusyrityskeskus Startian yritysneuvojat ovat eri tavoin yhteydessä asiakkaisiin noin 3 500 kertaa vuodessa. Toiminta tavoittaa noin 1 200 asiakasta tai yritystä vuosittain. Ja yritysneuvojan tapaaminen onnistuu melkein koska ja missä vain.

– Toimistomme Alatorilla on avoinna arkisin kahdeksasta neljään ja tänne on helppo löytää. Yrittäjän toivomusten mukainen tapaamisaika järjestyy usein jo samalle viikolle, kertoo yritysneuvoja Sari Saarikoski.

Monesti asiakkaat haluavat käydä toimistolla Alatorilla samalla kun muutoinkin asioivat Vaasan keskustassa, mutta suuri osa erityisesti maaseutukuntien asiakastapaamisista tapahtuu jossain muualla.

– Kun soitat meille, niin sano rohkeasti vaan, haluatko tavata ennemmin meillä Alatorilla tai teillä siellä omassa yrityksessä. Aina pyritään löytämään asiakkaalle parhaiten sopiva ajankohta ja paikka, yrityspalvelujohtaja Kjell Nydahl muistuttaa.

Samaa sanoo Laihialla asuva yritysneuvoja Antti Alasaari:
– Me pystymme joustamaan paremmin kuin yksinyrittäjä, eli ajelen kyllä toimistolta Isoonkyröön asiakasta tapaamaan keskellä päivää, jos se ajankohta on yrittäjälle sopivin. Muutoin yritän aikatauluttaa samalla suunnalla olevat asiakkaat samoille päiville työpäivän alkuun tai loppuun, jotta vältytään turhalta edestakaisin ajamiselta.

Nydahlin ja Alasaaren tavoin myös yritysneuvoja Olav Nylund päivystää kerran kuukaudessa yhden iltapäivän ajan omissa vastuukunnissaan:
– Maalahden ja Vöyrin kunnat tarjoavat käyttööni tilat kunnantalolta. Usein yrittäjä työskentelee kotonaan ja haluaa välillä hetkeksi pois kotiympyröistä. Silloin tapaaminen kunnantalolla on hyvä vaihtoehto. Ja toki tapaaminen siellä onnistuu tarvittaessa myös muina kuin päivystyspäivinä, hän muistuttaa.

– Suosittelemme aina varaamaan ajan, myös vastaanottopäivinä, että yritysneuvoja varmasti paikalla. Jos päivystysiltapäivät näyttävät kovin hiljaisilta, käymme usein tapaamassa muita lähellä toimivia asiakkaita. Kaikki aika täytyy käyttää hyödyksi, Nylund hymyilee.

Perustamassa yritystä tai mietteitä oman yrityksen kehittämisestä? Ota yhteyttä!

06 317 7600
info@vasek.fi

Yritysneuvojan vastaanottopäivät:

Korsnäsissä
Maalahdessa
Laihialla
Isossakyrössä
Vöyrillä