Uutiset

Maalahden vuoden yrittäjä 2016: Työkaluvalmistus Nisula Oy

21.11.2016
-

Työkaluvalmistus Nisula Oy arbetar inom den verktygstillverkande industrin och har över 30 års erfarenhet inom sin bransch. Årets företagare 2016 kan till och med upplevas som obekant för den som inte har någon insyn i branschen. Det är ett mikroföretag som i det tysta gör ordentliga resultat och som redan under många år varit en av de större samfundsskattebetalarna i Malax kommun.

Malax foretagarpris 2016 Nisula 01
Sami Nisula (vasemmalla) ja Antti Nisula, poika ja isä palkitusta yrityksestä. Martin Edman, elinkeinojaoston puheenjohtaja ojentaa taulun. Taustalla kunnanvaltuuston puheenjohtaja Lorenz Uthardt.

Työkaluvalmistus Nisula Oy valmistaa työkaluja teollisuuden tarpeisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Vuoden yrittäjä 2016 voi jopa tuntua tuntemattomalta sille, joka ei tunne alaa. Kyseessä on mikroyritys, joka kaikessa hiljaisuudessa tekee kunnollisia tuloksia ja joka jo monen vuoden ajan on ollut yksi suurimpia yhteisöveronmaksajia Maalahden kunnassa.

Työkaluvalmistus Nisula Oy on erikoistunut leikkain-, extruusio- ja muottityökalujen valmistukseen. Hyvän konekannan ansiosta yritys pystyy valmistamaan nopeasti ensiluokkaisia työkaluja, joihin valitaan laadukkaat materiaalit ja komponentit. Konekantaa uudistetaan jatkuvasti, ja uusimpia investointeja ovat uusi lankasaha ja tasohiomakone. Lankasahaus on erittäin tarkka menetelmä, jolla valmistetaan leikkainten ja muottien osat. Lankasahauksella voidaan työstää myös kovametalleja ja lämpökäsiteltyjä materiaaleja. Yritys tekee myös CAD-suunnittelua sekä huoltaa ja korjaa työkaluja.

Yrityksen menestys perustuu korkean teknologian ansiosta hyvin tarkkaan työhön, korkealaatuisiin koneisiin ja vankkaan ammattitaitoon. Yritys on tunnettu erittäin nopeista ja varmoista toimituksista, todennäköisesti joustavuutensa ja avainasiakkaidensa läheisyyden ansiosta.

Työkaluvalmistus Nisula Oy on ollut monen vuoden ajan hyvin vakavarainen, ja myös tuotto on ollut erittäin hyvä. Yrityksen perustaja Antti Nisula toimii yrityksessä edelleen hallituksen puheenjohtajana ja on nyt toiminut 40 vuotta yrittäjänä Maalahdessa.

VASEK onnittelee!

Lue lisää yrityksestä VASEKin Luupin alla -juttusarjasta