Uutiset

Kilpailu - Siivoa rantasi ja voita palkintoja!

26.8.2020
-

Järjestämme yhdessä Siisti Biitsi – Snygg Beach -ohjelman kanssa roskienkeräyskilpailun Pohjanmaalla vähentääksemme roskia ja muovijätettä meressä ja kauniissa pohjalaisessa saaristossamme.

mourad saadi GyDktTa0Nmw unsplash

CERM-hankkeen tavoitteena on edistää kiertotaloutta ja kestävää kehitystä Pohjanmaalla. Järjestämme yhdessä Siisti Biitsi – Snygg Beach -ohjelman kanssa roskienkeräyskilpailun Pohjanmaalla vähentääksemme roskia ja muovijätettä meressä ja kauniissa pohjalaisessa saaristossamme.

Näin voit osallistua:

  • Kokoa porukka ja järjestä roskienkeräystalkoot.
  • Kilpailuaika alkaa Itämeripäivänä 27.8. ja päättyy 6.9.2020.
  • Ota kuva siivoustalkoista ja jaa se julkisena Facebookissa tai Instagramissa käyttäen hashtageja #eiroskamerellevaasa ja #siistibiitsi.

Hauskimmista ja iloisimmista siivoustalkookuvista jaetaan hienoja palkintoja: pääpalkintona Polarfilen herkkulaatikko (arvo 100 €). Voittajien nimet ja heidän kuvansa saatetaan jakaa kilpailunjärjestäjän sosiaalisen median kanavissa. Facebook ei ole osallisena kilpailuun.

CERM-/Siisti Biitsi -projektin hyväksi järjestetyt talkoot ovat vapaaehtoisia talkoita ja jokainen järjestäjä saa järjestää talkoot haluamallaan tavalla ja vastaa talkoista itse. Siisti Biitsin kotisivulta löytyy lista koottuja asioita, jotka on hyvä ottaa huomioon ohjelmaan osallistuessa

Palkintojenjako järjestetään Rantalaiturilla, Vaasan Sisäsatamassa perjantaina 11.9.2020 klo 11.00.

Haasta mukaan yrityksiä ja yrittäjiä, venekerhoja, mökinomistajia, mökkeilijöitä, veneilijöitä, kalastajia, metsästäjiä, naapureita ja kaikkia heitä, jotka haluavat pitää saariston siistinä!

Noudattaessasi ohjeita osoitteessa https://www.siistibiitsi.fi/siivoustapahtumat/ osallistut lisäksi kilpailuun, jossa voit voittaa lisäpalkintoja ja samalla autat Pidä Saaristo Siistinä ry:tä.

Järjestäjä:

CERM-hanke – Kiertotalouden strategia- ja toimintasuunnitelma Pohjanmaalla, jota hallinnoivat Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK, Ab Företagshuset Dynamo Yritystalo Oy, Pietarsaaren seudun Kehitysyhtiö Concordia ja Kristiinankaupungin Elinkeinokeskus.