Uutiset

Kenneth Dalkvist VASEKin uusi yritysneuvoja

KTM Kenneth Dalkvist on valittu 30 hakijan joukosta Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin uudeksi yritysneuvojaksi. Hän aloittaa tehtävässään 6.4.

uusi yritysneuvoja Kenneth Dalkvist.KTM Kenneth Dalkvist on valittu 30 hakijan joukosta Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin uudeksi yritysneuvojaksi. Hän aloittaa tehtävässään 6.4. Aiemmin Dalkvist on toiminut kiinteistöalalla Nordisk Rentingillä ja rahoitus- ja pankkialalla muun muassa Nordeassa ja Aktiassa vastaten yritysasiakkaista Pohjanmaan alueella.

Dalkvist tulee toimimaan VASEKin yrityspalveluiden tiimissä ja neuvoo yrityksiä kaikissa elinkaaren vaiheissa erityisvastuualueenaan yritysten talousasiat. Hän myös vastaa ensisijaisesti vaasalaisista yrityksistä. Nyt käynnissä olevan poikkeusajan jälkeen hänen työnsä tulee painottumaan keskisuuriin ja kasvuyrityksiin sekä Invest In -toimintaan ja yritysetablointeihin.

– Kennethin tausta ja kokemus rahoitusalalta tulee olemaan suureksi hyödyksi asiakkaillemme, joista moni juuri nyt painiskelee koronatilanteen aiheuttamien taloudellisten vaikeuksien kanssa. Viime viikot ovat olleet yritysneuvonnan puolella todella kiireisiä, joten Kenneth pääsee heti perehdyttämisen jälkeen vastaaman yrittäjien kysymyksiin, yrityspalvelujohtaja Kjell Nydahl kertoo.

VASEKin ja uusyrityskeskus Startian yritysneuvojat palvelevat Vaasan seudun yrittäjiä tällä hetkellä puhelimitse, sähköpostitse ja videoneuvottelun kautta.

– Nyt voi kyllä todeta, että rekrytointiprosessi saatiin päätökseen juuri oikeaan ajankohtaan. Palveluitamme tarvitaan tällä hetkellä valtavan laajasti, joten on hienoa, että saamme Kennethin kaltaisen kokeneen talousosaajan mukaan tiimiin auttamaan yrityksiä. Vaikean koronavaiheen jälkeen tarvitaan myös uusia liikeideoita ja uusia yrityksiä, joten Kenneth tulee jatkossa osallistumaan myös Startian aloittavien yrittäjien neuvontaan, toimitusjohtaja Stefan Råback lisää.

– Tuntuu tosi hienolta palata Helsingissä vietetyn vuoden jälkeen takaisin tutulle seudulle ja työskennellä kaikenkokoisten yritysten hyväksi yhdessä VASEKin laajan verkoston kanssa, Dalkvist kertoo tyytyväisenä.

Samanaikaisesti yritysneuvojan tehtävän kanssa avoinna olleeseen projektipäällikön/logistiikka-asiantuntijan tehtävään on valittu VTM Matias Båsk. Mustasaaren kunnan elinkeinopäällikkönä työskentelevä Båsk tulee toimimaan MoveIT-projektissa projektipäällikön sijaisena 3.8.2020–31.7.2021. Hän on ollut hankkeen toiminnassa mukana alusta lähtien. Logistiikkaan liittyvien tehtävien lisäksi hän tulee tarpeen mukaan myös osallistumaan yritysneuvontatehtäviin.

 

Kuva median käyttöön: Kenneth Dalkvist 

 

Tagit: