Uutiset

Energialähettilään pesti on Suomen paras kesätyöpaikka

3.2.2012
-

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK on yhdessä 11 seudun energiateknologia-alan yrityksen kanssa julistanut haettavaksi Suomen parhaan kesätyöpaikan. Energialähettilään tehtäviin kuuluu tutustua Vaasan seutuun ja energiakeskittymän kärkiyrityksiin viikko kerrallaan ja kertoa kesän kokemuksistaan pääasiallisesti sosiaalisessa mediassa. Energialähettiläs saa kolmen kuukauden pestistään 30 000 euroa, ja yhteistyökumppaneiden tuella hänelle järjestetään muun muassa neljän...

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK on yhdessä 11 seudun energiateknologia-alan yrityksen kanssa julistanut haettavaksi Suomen parhaan kesätyöpaikan. Energialähettilään tehtäviin kuuluu tutustua Vaasan seutuun ja energiakeskittymän kärkiyrityksiin viikko kerrallaan ja kertoa kesän kokemuksistaan pääasiallisesti sosiaalisessa mediassa. Energialähettiläs saa kolmen kuukauden pestistään 30 000 euroa, ja yhteistyökumppaneiden tuella hänelle järjestetään muun muassa neljän tähden majoitus, auto, työterveyspalvelut, pankki- ja sijoituspalvelut sekä päivittäistavaraetu.

- Vaasan seudulla on Pohjoismaiden merkittävin energiateknologian keskittymä, maan paras työllisyystilanne ja ainekset onnelliseen elämään. Kaikki eivät vielä tiedä tästä, ja siksi tarvitsemme energialähettilästä, seudun viestintäpäällikkö Suvi Markko VASEKilta sanoo.

- Alueen yritykset tarjoavat erityisesti tekniikan alan osaajille haastavia ja kansainvälisiä työtehtäviä. Osaavan työvoiman houkuttelu seudulle on meille tärkeää, jatkaa Teknologiakeskus Merinovan markkinointijohtaja Robert Olander.

Kampanjassa on mukana laaja joukko seudun kärkitoimijoita, joiden yhteinen tavoite on tuoda Vaasan seudulle ja sen energiakeskittymälle sen ansaitsemaa huomiota. Työnantajina mukana ovat ABB, Wärtsilä, Vaasan energiainstituutti, Mervento, Citec, Wapice, VAMP, VNT Management, Vaasan Sähkö, Leinolat Group, Stormossen ja VASEK.

Kumppanijoukon muodostavat Anvia, Promedi, Minimani, Käyttöauto, Vaasan Osuuspankki, Radisson Blu Royal Hotelli, Tapiola, Vaasan TE-toimisto, Pohjanmaan Expo, UpCode, Vaasan kaupunki, Mustasaaren kunta, Wasa Sports Club, Teknologiakeskus Merinova, Ernst & Young, Pohjanmaan Kauppakamari, Vasabladet, Vaasan yliopisto ja Vaasan ammattikorkeakoulu.

Hakeminen tehtäviin tapahtuu kampanjasivulta www.energyvaasa.fi/lahettilas, ja haku päättyy 4.3. Paitsi kampanjasivulle, myös EnergyVaasan LinkedIn-ryhmään ja Facebook-sivuille (www.facebook.com/EnergyVaasa) odotetaan paljon liikennettä.

Lisätietoja

Suvi Markko
Viestintäpäällikkö, Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK
suvi.markko@vasek.fi
+358 50 534 1911

Robert Olander
Markkinointijohtaja, Teknologiakeskus Merinova
robert.olander@merinova.fi
+358 40 743 4647